Çayırova Şekerpınar Toki Anaokulu


Vizyon: Her çocuk özeldir ve ayrı bir kişiliktir. Okulumuzda, onların kendi becerileri ve kişilikleri doğrultusunda gelişmelerini destekleyecek bir ortam olarak hazırlanmıştır. Mutlu ve sağlıklı bir insan olabilmenin temelinde sağlıklı ve doğru desteklenmiş bir çocukluk dönemi yatar. İnsanın hayatında kendini yaşatacak olan özelliklerinin temelleri okul öncesi döneminde atılmaktadır. Bizler içinde bulunduğumuz durumun sorumluluğunun bilincinde olarak üzerimize düşenleri en iyi şekilde gerçekleştirmek için varız. Her çocuğun dünyanın en değerli çocuğu olduğu anlayışından yola çıkarak gelecekte edinecekleri kişiliği temellendirmek adına çocukları; • Sorumluluklarını alabilen, • İsteklerini ve ihtiyaçlarını sağlıklı ve düzgün bir Türkçe ile ifade edebilen, • Sosyal ortamlarda var olabilen, • Olumsuzluk ve sorunlarla başa çıkabilen, • Bardağın dolu yanını görebilen, çocuklar olarak yetiştirmek eğitim felsefemizi oluşturmuştur.

Misyon: Personelin, velilerin, öğrencilerin parçası olmaktan mutluluk ve gurur duyduğu, araştırmacı kimliğini yeni projeler ile destekleyen, sürekli gelişim gösteren, yaygınlaşmakta olan okul öncesi eğitimde çevresi ile birlikte işbirliği içinde hareket eden, ulusal ve uluslararası düzeyde sürekli gelişen eğitim sürecinde üstün nitelikleriyle öncü, örnek bir kurum olmaktır.

Başarılar: Okulların, temizlik ve hijyen açısından belirli kriterler esas alınarak Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliği içerisinde denetlenmesi, okul sağlığının iyileştirilmesi hususunda teşvik edilmesi için uygulanan projede gerekli kriterleri taşıyan okulumuz Beyaz Bayrak ve Sertifika ile ödüllendirildi. Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı arasında, sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam konularında duyarlılığın arttırılması ve bu konuda yapılan uygulamaların desteklenmesi ile okul sağlığının daha iyi düzeylere çıkarılması amacıyla hazırlanan ´Beslenme Dostu Okul Projesi´ne başvuran okulumuz ´BESLENME DOSTU OKUL SERTİFİKASI´ almaya hak kazanmıştır.

Saatler: Sabahçı Grup 08:00-12:30 Öğlenci Grup 13:00-17:30
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Servis bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda Değerler Eğitimi, Beslenme Dostu Okul, Eko-Okul, Okullarda Orman ve Minik Tema projeleri uygulanmaktadır.

Telefon - 02626592378

Belgegeçer -

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://sekerpinaranaokulu.meb.k12.tr

Adres - Cumhuriyet Mahallesi Tuna Caddesi No 21 Şekerpınar TOKİ Konutları Çayırova/KOCAELİ

Öğretmen :13
Öğrenci :180
Derslik :6
Spor Salonu :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1008
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :İkili

Yerleşim Yeri - Okulumuz KOCAELİ Çayırova Şekerpınar Cumhuriyet Mahallesi´nde bulunan Şekerpınar TOKİ Konutları içerisinde yer almaktadır.

Adres - Cumhuriyet Mahallesi Tuna Caddesi No 21 Şekerpınar TOKİ Konutları Çayırova/KOCAELİ

Ulaşım Okulumuzun bulunduğu semt olan Şekerpınar Cumhuriyet Mahallesine Gebze´den 562-563 nolu, Çayırova´dan 559-561 nolu, Darıca´dan 550 nolu, İstanbul Kartal´dan 133Ş ve İstanbul Tuzla´dan 133M nolu otobüslerle ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Kocaeli merkezine 62 km, Sabiha Gökçen Havaalanına 17 km, Çayırova İlçe Merkezine 7 km ve uzaklıktadır.